Over SmartBreaks

“Wij helpen ouders en leerkrachten om langdurig zitten te onderbreken en bewegen te stimuleren. Dat doen we door bewegen leuk en makkelijk te maken en te laten zien dat bewegen en leren prima samen gaan.”

Van jongs af aan wordt ons aangeleerd om stil te zitten. Op school, op ons werk en thuis is alles ingesteld op een zittend bestaan. Gek eigenlijk, want we zijn toch gemaakt om te bewegen? SmartBreaks wil de “zitcultuur” graag veranderen en begint daarmee bij de jeugd. Dat doen we door bewegen in de klas leuk en makkelijk te maken en te laten zien dat bewegen en leren prima samen gaan. Dus laat je leerlingen opstaan uit hun stoel en doe een SmartBreak!

Wie zijn wij?

Merlijn Snijders
Bedenker / Eigenaar
Merlijn Snijders is de bedenker en eigenaar van SmartBreaks. Hij is ruim vijf jaar werkzaam bij Lekker Fit! In 2009 studeerde Merlijn af aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding en in 2016 ronde hij de master Sport- en Beweeginnovatie af. Hij werkt graag aan innovatieve projecten, zoals SmartBreaks. Zijn ultieme doel is om zoveel mogelijk mensen te begeleiden naar een actieve en gezonde leefstijl.

Jan Heijmans
Web Developer
Jan Heijmans is een zeer ervaren full-stack developer (backend, frontend, desktop, mobile). Al twintig jaar bouwt hij veelgeprezen applicaties voor grote en kleine bedrijven. Omdat hij twee jonge zoontjes heeft, snapt hij heel goed wat SmartBreaks voor kinderen kan betekenen. Zijn doel is om het leven van zoveel mogelijk mensen beter te maken met zijn software.

Samenwerken

Wij zijn altijd op zoek naar manieren om ons aanbod te verbeteren en uit te breiden. Heb jij tips of een goed idee? Bijvoorbeeld voor een nieuwe SmartBreak. Of denk je dat jouw organisatie iets voor SmartBreaks kan betekenen of andersom? Neem dan contact met ons op via info@smartbreaks.nl

Lekker Fit! Rotterdam

SmartBreaks wordt ontwikkeld met steun van het programma Lekker Fit! van de gemeente Rotterdam. Met het programma Lekker Fit! wil de gemeente Rotterdam overgewicht en bewegingsarmoede onder de jeugd tegengaan. Op 94 basisscholen, 100 peuterspeelzalen en op verschillende locaties in de wijken ondersteunen pedagogische medewerkers, leerkrachten, sportdocenten, gezondheidsprofessionals en diëtisten kinderen om meer te bewegen en gezonder te eten. Met effect, want het aantal kinderen met overgewicht op Lekker Fit! scholen neemt af.

Contactgegevens

Adres: Faunalaan 80
2643KT Pijnacker
Telefoon: 06-41452408
Email: info@smartbreaks.nl
KvK nummer: 64371034
BTW nummer: 174190347B01
Copyright SmartBreaks 2015-2020
info@smartbreaks.nl

cookieverklaring - privacyverklaring