Breaking News Maart 2018

SmartBreaks Plus Voorjaarsactie
Wil je toegang tot nog méér filmpjes en interactieve spellen? Bestel dan nu SmartBreaks Plus! Met Plus heb je toegang tot alle filmpjes en de Trimmende Trivia. Het is mogelijk om een abonnement af te sluiten voor de hele school of alleen voor jezelf. Meld je nu aan via de button onder de video en profiteer van onze voorjaarsactie! Bij een kwartaal- of jaarabonnement ontvang je één extra maand gratis toegang.

Nieuwe SmartBreaks
Samenwerken
Samen met Playfit heeft SmartBreaks weer een vijftal SmartBreaks ontwikkeld waarbij samenwerken centraal staat. Ditmaal oefenen je leerlingen onder andere om op elkaar te vertrouwen, naar elkaar te luisteren en spelen ze reactiespelletjes.

Motoriek
Meneer Mensaap en mevrouw Giraf hebben opnieuw een aantal uitdagende oefeningen voor je leerlingen in petto. Er wordt onder andere gewerkt aan balans, het reactievermogen en dissociatie.

Yoga in de klas
Wil je jouw leerlingen kalmeren en laten focussen? Dat gaat zeker lukken met de oefeningen van Yogayounity. Ieder filmpje start met een speelse ademhalingsoefening. Vervolgens gaan je leerlingen aan de slag met oefeningen met verschillende doeleinden zoals ontspanning of het creëren van zelfvertrouwen.

”SmartBreaken” voor gymzaal
Op dinsdag 20 februari is de eerste paal geslagen voor een nieuwe gymzaal in de Adamshofstraat in Rotterdam-Kralingen. Leerlingen van Lekker Fit! basisschool Nieuwe Park Rozenburg trapten de bouw van de gymzaal in stijl af met een SmartBreak!

Coming up!
Ook deze maand wordt er weer hard gewerkt aan nieuwe SmartBreaks. In samenwerking met Got2Groove heeft SmartBreaks een aantal nieuwe SmartBreaks voor kleuters ontwikkeld. Al bewegend leren jouw kleuters bijvoorbeeld over verschillende beroepen of oefenen ze het alfabet. Daarnaast heeft percussionist Yannick van ter Beek weer verschillende toffe tafeldrum en bodypercussie ritmes verzonnen. Hij leert ze je leerlingen stapsgewijs aan en met de hele klas samen klinkt het natuurlijk geweldig! Kortom, houd de website goed in de gaten want er komt weer veel moois aan.